Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


leírás

 

Cobra:A  cobra egy nagyon szép és nagyon erős peonza. Az oldala mintha tényleg pikkelyes lenne. Kicsit nehezebb, mint a többi márka és ezért jobban pörög.

Diamante:A diamante olyan, mintha egy gyémánt lenne a peonza. Kezdőknek talán a legjobb választás lehet, de egy kicsit könnyen törik.

Super Car:A  super car kicsit nagyobb, mint a többi, ennek a tetején egy nagyon jó autó található. Nem könnyen törik, de megesik, hogy megreped. Körülbelül egy súlyban van a cobrával.

Orion:Az orionnak teljesen sima oldala van, törésileg körülbelül a cobra és a diamante között áll. Ez nem olyan mint a többi, hogy gyönyörű pikkelyes, gyémántos vagy autós, ez egyszerű, egyszínű.

Mini Car:A mini sokkal kisebb, mint a cobra vagy a orion. Ennek egy állat van a tetején. A vas, ami az alján található nem annyira könnyen esik le, de könnyeben törik a felső része.

Tornadó:A tornado egy viszonylag erős peonza, valószínűnek tartom, hogy ugyan az a cég forgalmaza mint az oriont.Mer hogyha leveszed a tetejét az orionak akkor a tornadonak a jelét találod meg benne.